Goblen – Apus la tarm

Goblenul – Apus la tarm face parte din catalogul nostru din anul 2011, acesta poate fi gasit pe pagina 1 a sectiunii de goblenuri cu peisaje de pe site-ul nostru, http://www.goblen.biz.
Acest goblen are o dimensiune usor peste media goblenurilor din catalogul nostru, la fel si numarul de culori este peste medie acesta avand 48 de culori, 39.5 cm latime si 28.5 inaltime, desi numarul de culori este usor ridicat, eu consider ca acest goblen poate fi cusut cu usurinta datorita dispunerii acestora pe o suprafata mai mare, la facilitarea coaserii acestui goblen contribuie si faptul ca simbolurile noastre sunt alese si aranjate in diagrame in asa fel incat ochii dumneavoastra sa oboseasca cat mai putin in momentul realizarii acestuia.

Goblen - Apus la tarm

Goblenul – Apus la tarm ne infatiseaza in corabie de mici dimensiuni, ancorata la un tarm stancos si fiind strajuita de un bufnita impreuna cu puiul ei, asezate pe o columna greceasca poleita cu aur si construita in stilul ionic. Acest tip de coloana (n.r. column) isi are originile la mijlocul secolul VI d.Hr. in insulele din jurul peninsulei Anatoliene.
Bufnita, in mitologia greaca simbolizeaza zeita intelepciunii iar florile desfasurate in coltul dreapta jos al goblenului completeaza, prin frumusetea lor, aceasta priveliste minunata.
Marea este calma, soarele scalda peisajul intr-o lumina calda ce linisteste, iar cele doua bufnite, prin intelepctiunea ce o simbolizeaza, fac din acest goblen o sursa de relaxare si calm spiritual.
Pentru a comanda acest goblen dar si multe alte goblene, intrati pe site-urile noastre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>