Ultimul goblen cusut – 138 culori – A Summer Rose

Goblenul prezentat in acest articol reprezinta ultimul goblen cusut de catre mine, acesta are denumirea “A Summer Rose” are 50 cm latime si 63 cm inaltime, deci este un goblen de dimensiuni mari.
Acest goblen a fost unul destul de dificil de cusut , pe langa dimensiunile mari care fac din orice goblen unul care se realizeaza pe o perioada mai indelungata de timp, aspectul care l-a facut mai dificil pentru cusut a fost faptul ca are 138 de culori apartinand paletei Coats – Puppets. Pentru a realiza acest goblen au fost necesare 90 de diagrame format A4.
Setul goblen a fost realizat de noi (http://goblen.biz, http://www.supergoblenuri.ro) , acesta este un kit goblen personalizat, dar pentru doritori se pot personaliza goblenuri in mod gratuit, in limita timpului disponibil.

Goblen realizat dupa kit SuperGoblenuri,ro

Goblen - 50 x 63 cm

Goblen - A Summer Rose

Goblen 138 culori

Pictura dupa care este reprodus acest goblen se numeste “A Summer Rose” si este realizata de Francois Martin Kavel (1861 – 1931), un pictor exceptional prin operele pe care le-a realizat, acesta fiind cunoscut mai ales pentru portretele pe care le-a realizat , dar si pentru scene reprezentand flori, natura statica si peisaje.
In viitorul apropiat o sa public si poze la rezolutii mari cu goblenul cusut atat inramat cat si neînramat.

3 thoughts on “Ultimul goblen cusut – 138 culori – A Summer Rose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>