Set goblen – Waterlilies

Acest goblen reprezinta o reproducere dupa pictura lui Peder Mork Monsted, un pictor adept al stilului realist, cunoscut dupa peisajele realizate de-a lungul vietii.
Peder Mork Monsted s-a nascut in partea vestica a Danemarcei in anul 1859, acesta si-a facut studiile la Academia din Copenhaga intre 1875-1879.
Goblenul Waterlilies este reprezentarea unui parc, a unei oaze de liniste intr-o zi de calduroasa de vara, o zi in care oamenii stau pe malul lacului pentru a se racori si relaxa privind lacul incarcat cu nuferi si umbrit de padurea deasa ce il inconjoara.
Goblen - Water Lillies

Numele acestui goblen vine de la nuferii prezenti pe lac, acestia sunt plante perene ce au tulpinile lungi infipte in mal, acestia au flori aromate cu petale de culori diferite asezate pe mai multe randuri, ce se deschid la maxim in momentul in care sunt scaldati in lumina soarelui.
Din punct de vedere cromatic acest goblen abunda in nuante de verde, o culoare echilibrata care are efect destinderea fizicului si mai ales a psihicului, culoarea verde este culoarea regnului vegetal, culoarea naturii in plina crestere si renastere, in crestinism, verdele este simbolul sperantei.
Din punct de vedere al dificultatii, acest goblen prezinta o dificultate medie la coasere, chiar daca are numai numai 30 de culori, acestea sunt repartizate pe toata suprafata goblenului. Dimensiunile goblenului sunt 37 cm latime si 23 cm inaltime, goblenul Waterlilies poate fi gasit pe pagina 1 a sectiunii de goblenuri cu peisaje de pe site-ul nostru www.goblen.biz si poate fi comandat telefonic, prin e-mail sau prin intermediul formularului nostru de comanda prezent pe site, in momentul efectuarii comenzii pentru goblen va trebui sa furnizati datele dumneavoastra impreuna cu codul aferent goblenului Waterlilies, acest cod fiind 374.
Pentru a vedea multe alte modele de goblenuri deosebite si pentru orice gust va rog sa vizitati site-urile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>