Set goblen “Simfonia Florilor”

Goblen “Simfonia Florilor” este unul dintre cele apreciate goblenuri de pe site-ul nostru: http://www.goblen.biz. Acesta este un goblen relativ mare prezentand o complexitate medie. Codul care trebuie furnizat in eventualitatea unei comenzi este 120.
Dimensiunea goblenului este 49.5 x 24.5 cm, iar numarul de culori prezente in acest set goblen este 45, imaginea fiind desfasurata mai mult pe orizontala decat pe verticala.
Goblenul prezinta o multitudine de flori asezate intr-un cosulet de nuiele, acesta avand un fundal maroniu inchis-deschis de la stanga spre dreapta.
Din punct de vedere cromatic aici nu avem un goblen concentrat pe o singura culoare ci din contra o multitudine de culori puse intr-o simetrie aproape perfecta de lumina care este proiectata mai mult central si mai putin lateral, astfel avem in centru culori vii, stralucitoare care pe masura ce ne departam de centru devin din ce in ce mai inchise imbinandu-se usor cu fundalul.

Acest goblen ne duce cu imaginatia la primavara si relaxare, astfel daca ne uitam in centru vedem trandafirii care reprezinta tandretea, sensibilitatea si unirea inaintam spre margini si dam de orhidee simobol al seductiei si pasiunii iar la margini observam verdele care reprezinta speranta dar si tineretea si succesul.
In concluzie acest set goblen este o ilustrarea superba a florilor primaverii care odata cusut si inramat o sa va incante ochii si inima in toti anii ce vor urma.
Pentru a vedea toate seturile noastre goblen intrati pe http://www.goblen.biz sau http://www.supergoblenuri.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>