Set Goblen – Pictura florala

Goblenul Pictura Florala face parte din catalogul nostru din anul 2011 si poate fi gasit in pagina 1 a sectiunii de goblenuri cu flori a site-ului goblen.biz.
Acest goblen are o dimensiune mica spre medie avand 29 cm latime si 20.5 cm inaltime numarul de culori este 40, acest aspect facandu-l sa aiba o dificultate medie la coasere.
Goblenul “Pictura Florala” este o frumoasa reprezentare a unei vaze cu flori, avand un fundal abstract ce creeaza impresia unui tablou pictat in ulei, iar faptul ca totusi acest goblen prezinta 40 de culori iar dimensiunile lui sunt relativ mici, face ca “tabloul cusut” sa aiba un contrast ridicat facandu-l foarte greu de deosebit de tabloul original.
Din punct de vedere cromatic acest goblen tinde usor spre culoarea rosie, fiind un goblen cald privirii. Culoarea rosie simbolizeaza putere si forta fiind culoarea focului, rosul este considerat un stimulent universal acesta marind puterea vointei si curajul.

Goblen - Pictura Florala
Comandand acest goblen veti avea avea ocazia sa realizati o adevarata „pictura cu acul” pe care inramata o veti admira impreuna cu familia si prietenii.
Daca doriti acest goblen, in momentul comenzii va trebui sa furnizati codul de comanda goblen numarul 103, comanda poate fi efectuata online dar si telefonic la numarul de telefon 0769175663.
Pentru a vedea si alte goblenuri va rugam intrati pe site-ul nostru dand click aici.

2 thoughts on “Set Goblen – Pictura florala

  1. Buna ziua ,as dori sa fac o comanda si nu reusesc sa intru in legatura telefonica pe nr 1756630769. Se poate sa ma contactati la 0723654571 ? Multumesc mult .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>