Set goblen – Pastorul Divin

Acest goblen face parte din categoria goblenurilor noi afisate pe site-ul nostru si reprezinta o scena a sarbatorilor de iarna, apropiata Craciunului.

Goblen Religios
Astfel un baietel, fiu de Crai priveste zambind spre focul ce tocmai l-a facut pentru a se incalzi impreuna cu prietenii lui, toti fiind vegheati de Steaua calauzitoare, ce straluceste in spatele lor, luminand cerul intr-un albastru inchis si aratand calea catre pruncul Iisus Hristos.
Legenda spune ca atunci cand s-a nascut Iisus Hristos, deasupra Betlehemului, pe cer a aparut o stea mult mai stralucitoare decat toate stelele de pe cer, stea care sa dea de veste si sa lumineze calea crailor de la rasarit spre pruncul Iisus Hristos.
Dupa un drum cea a durat 12 zile, cei trei Crai: Gaspar – regele Tarsusului, Balthazar – regele Etiopiei si Melchior regele Arabiei, l-au gasit pe Iisus si i-au pus in fata daruri: mir, aur si tamaie. A doua zi acestia au pornit inapoi spre tinuturile lor pentru a vesti nasterea Mantuitorului.
Toate personajele acestui goblen simbolizeaza puritate si poate un nou inceput, un inceput plin de optimism, datorat vestii nasterii Mantuitorul Iisus Hristos
Dimensiunile acestui goblen sunt: 35 x 28 cm, facand ca acest goblen sa fiu un goblen mediu ca dimensiune si destul de usor de cusut avand in vedere cele 46 de nuante care il alcatuiesc.
Va recomand acest goblen pentru ca odata cusut si inramat va pastra in caminul dumneavoastra atmosfera calda si speciala a Craciunului si a sarbatorilor de iarna.
In momentul in care plasati comanda va trebui sa furnizati codul goblenului, acesta este 252.
Pentru a comanda acest goblen dar si multe alte goblene intrati pe siturile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>