Set Goblen – Inaltarea Domnului

Setul goblen – Inaltarea Domnului face parte din catalogul nostru incepand cu luna octombrie a anului 2012, este un goblen cu tema religioasa, regasindu-se in sectiunea noutati a site-ului goblen.biz.
Imaginea goblenului ne prezinta Sfanta Sarbatoare a Inaltarii Domnului, aceasta sarbatoare crestina cade intotdeauna Joia, la 40 de zile dupa Inviere, si Il reprezinta pe Iisus Hristos inaltandu-se la cer, fapt care simbolizeaza trecerea la un nivel superior celui pamantesc, nivel pe care il vor trece toti cei drepti, ca rasplata suprema pentru ceea ce au realizat si indurat.

Inaltarea Domnului este una dintre cele mai vechi sarbatori crestine, fiind mentionata pentru prima data in jurul anului 332, in opera lui Eusebiu al Cezareei. O importanta deosebita a inceput sa capete incepand cu momentul in care Imparateasa Elena, mama lui Constantin cel Mare a ridicat Biserica Eleona chiar pe muntele de pe care Mantuitorul Iisus Hristos s-a Inaltat la cer).
Imaginea goblenului ne prezinta chiar scena Inaltarii Domului, avand Ingerii Sfinti in jurul Lui si Sfanta Cruce in fundal spre dreapta.
Goblenul este de dimensiuni medii spre ridicate si un numar relativ mare de culori, astfel are 40 cm latime si 30 cm inaltime si prezinta un numar de 55 de culori, pentru a avea acest goblen in momentul in care efectuati comanda trebuie sa furnizati codul goblen 261.
Desi acest kit goblen are un numar relativ mare de culori, consider ca este destul de usor de cusut pentru ca si marimea lui este una peste medie si asezarea simbolurilor reprezinta un mare avantaj in coasere lui.
Va recomand sa coaseti acest goblen pentru frumusetea lui si pentru placerea de a realiza o icoana pe care o puteti apoi sfinti si pretui alaturi de cei dragi dumneavoastra.
Pentru a comanda acest goblen dar si multe alte goblenuri religioase intrati pe site-ul nostru cu kituri goblen de vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>