Kit Goblen – Terasa cu Flori

Acest goblen face parte din catalogul nostru, fiind unul dintre primele modele expuse pe site-ul nostru. Imaginea acestui goblen prezinta o terasa inflorita aflata pe malul marii, locul este unul exotic, cu clima calduroasa ce permite florilor de vara sa prospere si sa imbrace aceasta terasa cocheta si frumos ingrijita, astfel se creeaza un spectacol cromatic care incanta ochii privitorului.
Privelistea este superba, cu marea inspumata care in stanga duce catre infinit si in dreapta se oprestea la marginea unui orasel port, inghesuit la poalele unui munte erodat de trecerea mileniilor, care tine umbra locuitorilor oraselului.
Terasa este flancata de arbori arsi de soare care dau goblenului o simetrie in spatiu.

Goblen - Terasa cu Flori

Dimensiunea acestui goblen 35 x 27,4 cm fiind un goblen de domensiuni medii, iar numarul de culori este 48 care este de asemenea un numar mediu de culori. Consider ca acest goblen este relativ usor de cusut datorita dimensiunilor lui si pentru ca simbolurile sunt alese si asezate in diagrame in asa fel incat sa nu va oboseasca ochii in timp ce il coaseti.
Va recomand goblenul “Terasa cu flori” pentru rezultatul final obtinut si pentru a captura un colt de rai in casa dumneavoastra, care o sa va incante ochii ori de cate ori il priviti
Pentru a comanda acest peisaj goblen dar si multe alte goblene intrati pe site-ul nostru cu goblenuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>