Kit goblen – Natura Statica

Acest goblen are 32 cm latime si 25 de cm inaltime si prezinta 37 de culori fiind un goblen mediu din punct de vedere al dificultatii.
Goblenul “Natura Statica” este un goblen cu linii bine definite, foarte “clar” din punct de vedere cromatic, el fiind o reprezentare clara a belsugului toamnei.
In acest goblen ne sunt prezentate fructe de toamna frumos asezate in recipiente speciale precum: central, un cosulet cu nuieluse din care se revarsa ciorchini intregi de struguri albi, rosii si negrii, in lateral stanga avem o farfurie umpluta cu prune coapte in soarele incins al verii, in dreapta avem o statueta ce il reprezinta pe Bacchus, iar centru-stanga, in prim plan avem simbolul lui Bacchus, vinul obtinut din recolta imbelsugata a toamnei.

Kit Goblen - Natura Statica
Bacchus este un zeu din a doua generatie de zei romani, acesta mai este conoscut sub numele Bimater – pentru ca Semele l-a purtat in pantec si Jupiter in Coapsa. Imaginea culturala a lui Bacchus era alaturata Bacchanteselor (preotese bacante) mai ales la sarbatorile Bacchanalia, desfasurate la culesul vitei de vie.
Goblenul “Natura Statica”, prin fructele pe care le reprezinta ne duce cu gandul la toamna, anotimpul belsugului, bogatiei, spectacolului culorilor si nu in ultimul rand anotimpul vinului.
Acest goblen goblen poate fi gasit pe pagina 1 a sectiunii de goblenuri cu peisaje de pe goblen.biz, iar pentru a-l comanda, trebuie sa furnizati codul de comanda goblen 377.
Pentru a comanda acest goblen dar si multe alte goblene va rugam sa intrati unul din site-urile noastre: http://www.goblen.biz sau http://www.supergoblenuri.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>