Goblen – Vaza cu flori si fructe

Goblenul “Vaza cu flori si Fructe” este un goblen mediu ca dificultate si dimensiuni . Acesta se afla in catalogul http://www.goblen .biz in sectiunea flori, fiind unul dintre modelele foarte apreciate pe site-ul nostru.
Dimensiunea acestui goblen este 31 x 23 cm, iar numarul de culori prezente in el este 40, daca doriti sa comandata acest set goblen in formularul de comanda sau telefonic trebuie sa prezentati codul 114.

Acest goblen ilustreaza in centru dreapta o vaza transparenta in care sunt aranjate mai multe flori de culori deschise, vaza este asezata pe un fundal verzui pe care mai sunt prezente fructele si mai multe frunze.
Cromatic acest goblen este dominat de culoarea verde, culoare care simbolizeaza speranta dai si tineretea si succesul. Prezenta fructelor asezate intr-un mod aleator la baza vazei ne duce cu gandul la abundenta si castig.
Putem spune despre aceste fructe si flori ca odata puse in rama vor deveni eterne incantandu-va in permanenta.
Acest goblen si multe alte goblenuri poate fi comandat de pe http://www.goblen.biz

One thought on “Goblen – Vaza cu flori si fructe

  1. D-na Elena Buzatu,am vorbit la tel.si v-am spus unde ma gasiti pe f.book.Am pozat goblenul fata -spate.,dar daca l-ati fi vazut,ati fi lasat un comentariu.La “Photos”,am 17 albume,iar unul dintre ele e numai cu goblene,Acolo e si cel cusut dupa setul de la dv.Am vazut ca ati afisat gob.pt.vanzare.De aici nu stiu cum sa-l trimit.A iesit superb,am pozat si un pisoi cu goblenul,l-am postatpe “iubesc animalele”,a primit deja like-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>