Goblen unicat Cusut

Acest goblen are dimensiunea de 50 x 62 cm, contine un numar de 140 de culori de ate mouline coats – puppets, realizat dupa 90 de diagrame format A4 si reprezinta o prelucrare dupa o pictura celebra numita “ Summer Rose”’ a pictorului francez  Emile Vernon (1872 – 1919). Emile Vernon s-a nascut in Blois, Franta in anul 1872,a pictat portrete, peisaje, flori, fructe si naturi statice, fiind foarte apreciat pentru tablourile sale reprezentand chipuri frumoase de femei si copii. Goblenul “Summer Rose’’ reprezinta un astfel de chip frumos, o femeie tanara foarte frumoasa care strange cu gingasie la piept niste trandafiri superbi pe un fond floral cu flori de magnolii inflorite. Goblenul ‘’Summer Rose’’induce o stare pozitiva, incanta prin farmec si naturalete, eleganta si rafinament,..un goblen superb,..o veritabila pictura cu acul. Nuantele folosite in realizarea acestui goblen sunt astfel alese si repartizate manual  pentru ca acest goblen sa se identifice cu pictura originala.  Acest goblen este creat si cusut de Elena Buzatu,supergoblenuri.ro.

 

 

Goblenul a fost cusut dupa un kit realizat de supergoblenuri.ro si goblen.biz

2 thoughts on “Goblen unicat Cusut

  1. Buna ziua. Goblenul cusut e superb. Eu am cumparat 6 goblenuri de la dvs dar nu am cusut decit 2 caci timpul nu imi permite s-o fac. Este cumva de vinzare si in acest caz cit costa. Vad ca mai aveti si alte goblenuri de vinzare. Va contactez in curind prin telefon.

    LA multi ani 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>