Goblen – Summer Arrangement

Setul goblen Summer Arrangement de Albert Williams reprezinta o adevarata opera de arta, varietatea cromatica este una exploziva. Numarul de culori al goblenului este 70 insa aceste culori dau impresia ca se imbina si devin din ce in ce mai multe incantand atat retina cat si sufletul privitorului.

Acest kit goblen are dimensiunea 40×47.2 cm, fiind un goblen cu dimensiuni mari, numarul de culori prezente este 70 si codul goblen care trebuie furnizat in momentul in care efectuati comanda este 118.
Goblenul ne prezinta o imagine cu flori numerroase specifice verii, flori asezate intr-un mozaic cromatic divers si cuprinzator. Florile sunt asezate intr-o vaza care este de asemenea frumos colorata, vaza pe care sunt pictati si doi copilasi jucandu-se. Vaza cu flori este asezata la randul ei pe o fatada ce pare fi o marmura de colorit maroniu rosiatic.
Fundalul acestui goblen este unul difuz, usor inchis la culoare pentru a pune in evidenta spectacolul floral ce este asezat inaintea acestuia.
Din punct de vedere al asezarii in spatiu, acest goblen este de o simetrie perfecta, in partea de jos florile si frunzele pictate imbratiseaza vaza pe care sunt pictati cei doi copilasi, iar in parte de sus toate elementele radiaza intr-un arc de cerc perfect.
Putem spune ca acest imaginea acestui goblen ne povesteste despre destinul florilor in cursul anotimpurilor, practic in partea superioara acestea sunt in prima parte a vietii, sunt mai mici si cu palarioarele intredeschise, avansam acum spre partea centrala unde florile sunt mari, in apogeul dezvoltarii si frumusetii lor iar in timp ce inaintam spre baza, aceste flori incep sa se aplece culminand cu cele doua floricele cazute pe suportul de marmura.
Cosand acest kit goblen veti obtine un rezultat uimitor, o multitudine de culori asezate intr-un mod special astfel incat dumneavoastra sa aveti in permanenta perspectiva anotimpului cald in casa dumneavoastra.
Pentru a comanda acest kit goblen dar si multe alte goblenuri va recomand sa intrati in catalogul nostru de flori de pe http://www.goblen.biz sau http://www.supergoblenuri.ro

2 thoughts on “Goblen – Summer Arrangement

  1. ca sa pot camanda de la firma dumneavoastra as dori daca se poate sa-mi trimiteti prin email cam o jumatate de pagina dintr-o schema . Sant anumite firme cu scheme foarte obositoare iar lucrul unui goblen este o relaxare. Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>