Goblen – Simfonie cu Flori

Acest goblen ca si multe alte goblenuri fac parte din catalogul goblen.biz. Este un goblen de dimensiuni medii ce prezinta o dificultate medie spre ridicata la coasere datorita celor 43 de culori prezente in alcatuirea lui. Codul 104 va trebui furnizat in momentul in care comandati acest goblen telefonic sau prin intermediul formularului de comanda prezent pe site-urile noastre.
Dimensiunile acestui goblen sunt 30 x 30.1 cm, dimensiuni care prin proximitatea lor ofera goblenului o simetrie aproape desavarsita.

Acest set goblen ne prezinta central o vaza alba in care sunt conturati bine mai multi bujori rosii, totul asezat pe un fundal maroniu nedefinit.
Bujorul este o floare de primavara, o floare delicata si frumos parfumata care a fost legata de multe legende, de exemplu, se spune ca in trecut existau niste forte mistice care faceau ca bujorii sa straluceasca puternic in noptile cu luna plina, chiar si astazi exista superstitia ca in buchetul de nunta sa existe flori de bujori.
Culoarea etalon a acestui goblen este rozul bujorilor, culoare prin care privitorul este indemnata sa iubeasca lumea, fiind deci culoarea dragostei si culoarea cu care este asociat romantismul.
Concluzionam spunand ca acest goblen odata cusut si inramat, va aduce in casa dumneavoastra un plus de dragoste si seninatate.
Pentru a comanda acest set goblen dar si multe alte goblenuri intrati pe http://www.goblen .biz sau pe http://www.supergoblenuri.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>