Goblen – Portrait d’une Jeune Femme

Acest goblen este o reprezentare dupa o pictura a lui Emile Vernon, un pictor francez recunoscut pentru reprezentarile florale si portrete femine realizate intr-un fundal pitoresc, viu colorat.
Emile Vernon s-a nascut in Blois, Franta in anul 1872, a studiat pictura sub tutela lui Auguste Joseph Trupheme si William Bougereau.

Set Goblen - Portrat d'une Jeune Femme

In 1898 a participat la Expozitia de Arte Plastice si Arte Decorative din Paris si la Salonul de artisti francezi. Acesta expune constant portrete, peisaje si picturi florale, de asemenea acesta este solicitat pentru diverse picturi murale decorative . Astazi reproduceri ale operelor sale au o cerere foarte mare in SUA, Canada si Japonia. Emile Vernon a murit la doar 48 de ani.
Goblenul despre care vorbim astazi se numeste “Portrait d’une Jeune Femme”, se gaseste pe site-ul setgoblen.ro, in sectiunea noutati si poate fi comandat prezentand codul 632.
Avand in vedere dimensiunea si numarul culorilor, acesta este unul din modelele recomandate profesionistilor in cusut goblen. Numarul de culori este 97, un numar ridicat culori, dar astfel pictura rezultata va reproduce fidel opera originala. Desi numarul de culori este mare, noi incercam sa va usuram munca aranjand simbolurile in diagrama astfel incat sa va fie mai usor sa il coaseti.
Goblenul are 32 cm latime si 39 cm inaltime, aceasta dimensiune facandu-l ideal pentru inramare si expunere intr-o incapere in care cu siguranta va capta privirea tuturor si va surprinde prin faptul ca desi arata ca o opera pictata este de fapt un goblen cusut.
Alte goblenuri pot fi gasite vizitand site-urile si blogurile noastre. Va invitam sa va alaturati comunitatii noastre de pasionati de goblen pe facebook. (facebook.com/goblenul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>