Goblen – Ludwig van Beethoven

Acest goblen face parte din catalogul goblen.biz din a doua jumatate anului 2012, acesta reprezentand una dintre marile personalitati ale lumii, Ludwig van Beethoven.
Am simtit nevoia sa prelucrez acest goblen ca un act de recunostinta catre un mare artist care a incantat cu “operele sale de arta”, arta muzicala, inimile si auzul tuturor iubitorilor de muzica si de frumos timp de peste doua secole.
Goblen - Beetoven
Acesta reprezinta unul dintre elementele cele mai importante ale tranzitiei de la muzica “romantica” la stilul de muzica apreciat pana in zilele noastre si care va fi apreciat milenii de acum incolo, numit muzica clasica.
Beethoven revolutioneaza modul in care compozitorul este privit in societate, el realizeaza tranzitia de la compozitorul umil si aservit aristocratiei si bisericii, la compozitorul ce devine un adevarat artist apreciat care compune dintr-o inspiratie interioara si nu la comanda.
Va ramane pentru totdeauna insemnat succesul lui triumfal cu “Simfonia a IX” desi acesta a compuso fiind in totalitate surd.
Goblenul “Ludwig van Beethoven” prezinta codul de comanda goblen 498, are dimensiuni medii avand 25 cm latime si 30.7 cm inaltime si este un goblen ce prezinta dificultate medie la coasere avand un numar de 42 de culori. Acesta poate fi gasit in pagina 12 a sectiunii de portrete a site-ului goblen.biz.
Imaginea goblenului il infatiseaza pe Beethoven compunand “Missa Solemnis”, goblenul este reprodus dupa o pictura de a lui “Joseph Karl Stieler (1781-1858)” din anul 1820. Originalul se poate gasi la “Beethoven – Haus” din Bonn.
Pentru a comanda acest goblen dar si multe alte goblene va rugam intrati pe site-ul nostru cu goblenuri de vanzare.
Click aici pentru seturi goblen de vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>