Goblen – Ingerul Padurii

Kitul goblen “Ingerul Padurii” are codul 241 si poate fi gasit in sectiunea noutati a site-ului nostru, alaturi de multe alte goblenuri deosebite.
Ca si dimensiune, avem un goblen de dimensiuni medii, la fel si numarul de culori este unul mediu, aceste doua aspecte coroborate cu asezarea simbolurilor in diagramele pentru cusut goblen, fac ca acest goblen sa fie relativ usor de cusut.

Acest goblen ne prezinta o fabula ce se petrece in mijlocul iernii, cu un Ingeras ce a coborat din cer pentru a rasplati vietuitoarele padurii, vietuitoare care sunt personificate prin caprioare si porumbei albi, ambele fiind simboluri ale puritatii. Ingerasul culege darurile din cosuletul asezat pe un asternut catifelat rosiatic, si le imparte vietuitoarelor pe care le vegheaza, la randul lui Ingerasul este vegheat de catre Steaua Nordului care imprastie praf de stele peste participantii la acest pastel de iarna.
Din punct de vedere cromatic, goblenul este dominat de culoarea albastra, avand nuante mai inchise catre margini si nuante din ce in ce mai deschise catre centru. Albastrul este o culoare care calmeaza, linisteste ochii privitorului si predispune la concentrare si liniste interioara.
Dimensiunea acestui goblen este 35 x 28 cm si prezinta un numar de 42 de culori, aceste doua aspecte fac din acest goblen, unul relativ usor de cusut, care odata terminat si inramat pe peretii casei dumneavoastra va captura pentru totdeauna un moment magic de iarna in casa dumneavoastra.
Pentru a comanda acest goblen dar si multe alte goblene, intrati pe site-ul nostru cu seturi goblen de vanzare.

2 thoughts on “Goblen – Ingerul Padurii

  1. Fashion already borrows a lot from past styles, but these clothing have more of the vintage style than others. http://www.ifashionstyles.com Vintage-inspired dresses, skirts, tops, and pants are mostly used for costume parties but there are people who like to dress solely in cute dresses from the past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>