Goblen – Ikebana

Acest goblen face parte din catalog supergoblenuri.ro si goblen.biz din anul 2011, are dimensiuni medii si prezinta o dificultate de coasere relativ mica. Cand va hotarati sa comandati acest goblen trebuie sa furnizati codul 121 in comanda online sau comanda telefonica.

Dimensiunea goblenului este 18 x 20.9 cm si prezinta un numar relativ redus de culori si anume 24 de culori, goblenul este usor de cusut din pricina numarului redus de culori si pentru ca in acest set goblen (ca si in toate seturile goblen comercializate de noi) simbolurile de pe diagrama sunt alese manual, astfel incat ele sa creeze un contrast vizual cat mai mare, fiindu-va mai usor sa diferentiati astfel simbolurile in diagrama.
Denumirea goblenului, “Ikebana”, reprezinta o tehnica straveche de aranjare a florilor in vase atent selectionate. Aceasta tehnica a aparut pentru prima data in Japonia in secolul al VI-lea si a fost folosita la inceput in decorarea templelor budiste din acea perioada.
Scopul ikebanelor este acela de a completa natura si mediul inconjurator fiind un element folosit si in Feng Shui. Din punct de vedere semantic “Ikebana” provine din imbinarea cuvintelor japoneze ikeru care inseamna a trai (a face pe cineva sa traiasca) si bana ce provine de la cuvantul hana care inseamna floare, deci in traducere libera “Ikebana” inseamna “Floarea ce te face sa traiesti”.
Din punct de vedere cromatic, acest set goblen este dominat de culoarea albastra culoarea sensibilitatii si a receptivitatii, o culoare care stimuleaza echilibrul interior si spiritul.
In concluzie acesta este un goblen plin de simboluri – un goblen care va completa casa dumneavoastra si ii va aduce un plus de echilibru si frumusete.
Pentru a comanda acest set goblen dar si multe alte goblenuri vizitati site-urile noastre goblen.biz si supergoblenuri.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>