Goblen – Floare Hawaii

Goblenul Floare Hawaii face parte din categoria de goblenuri usor de cusut. Acest goblen a fost publicat pe site-ul nostru in anul 2010 si poate fi gasit pe pagina 2 a sectiunii de goblenuri cu flori a site-ului nostru, goblen.biz.
Acest goblen a fost prelucrat special pentru novicii in cusut goblen, dar poate fi cusut de oricine care doreste sa coasa un goblen rapid si usor. Acest goblen se incadreaza in categoria goblenelor usor de cusut si pentru ca simbolurile au fost alese si pozitionate in diagrame astfel incat acestea sa creeze un contrast vizual cat mai mare. Dimensiunile goblenului Floare Hawaii sunt 15 x 20.5 cm rezultand astfel un goblen de dimensiuni relativ mici, iar numarul redus de culori, goblenul avand 17 culori prezente, ajuta la reducerea complexitatii la coasere.
Goblen - Floare Hawaii
Desi acest goblen are o marime destul de mica si un numar redus nuante prezente, eu consider ca el prezinta un raport foarte bun calitate/complexitate si merita cusut chiar si de profesionistii in cusut goblen in momentul in care acestia doresc sa faca o pauza de la goblenurile cu adevarat dificile sau atunci cand se reapuca de cusut goblen dupa o pauza indelungata.
Imaginea goblenului este una simpla, acesta ne prezinta o floare exotica specifica tinutului tropical Hawaii, o mica floare care de fiecare data cand o privim ne aduce in minte anotimpul cald si ne face sa visam la peisajul exotic ce in conditii naturale inconjoara aceasta mica floricica. Trebuie retinut faptul ca cei care doresc acest goblen, in momentul plasarii comenzii telefonice sau online, trebuie sa furnizeze codul de goblen 124.
Pentru a comanda acest goblen dar si multe alte goblene va rugam sa intrati pe site-ul nostru, aici veti gasi goblenuri pentru novici dar si foarte multe goblene pentru experti in cusut goblen. Fiecare goblen o sa va spuna cate o poveste diferita, dumneavoastra va trebui sa alegeti povestea care vi se potriveste cel mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>