Goblen – Fata cu Floarea Soarelui

“Fata cu Floarea Soarelui” este un goblen de dimensiuni medii. In ultimul an acesta este unul din cele mai vandute goblenuri de pe site-ul nostru, chiar a primit premiul de cel mai frumos goblen dintr-o galerie din Constanta. Goblenul “Fata cu Floarea Soarelui” are dimensiunea 27 x 20 cm, prezinta 40 de culori iar codul specific care trebuie furnizat in formularul de comanda este 116.
Imaginea goblenului prezinta o tanara fata de la tara purtand cu mandrie pe umeri trei tulpini cu flori de Floarea soarelui . Imaginea este surprinsa toamna tarziu in perioada culesului si mai prezinta in fundal doi fluturasi acompaniind palariile galbene de floarea soarelui culese.
Acest goblen ne transmite prin ceea ce reprezinta numai ganduri bune. Cand ne gandim la Floarea Soarelui, ne gandim la dulceata mierei de alibine si la rezele de soare care ne mangaie fiecare dimineata.
Cromatic acest goblen este dominat de culoarea galbena, cea mai calda dintre culori, culoarea vietii si a luminii. De asemenea galbenul este culoarea tineretii si culoarea zeilor din antichitate.
Din punct de vedere fiziologic culoarea galbena stimuleaza nervul optic si influenteaza in bine sistemul cardio-vascular.
Per total acest goblen emana caldura, tinerete si admiratie si in acelasi timp confera o stare de implinire mentala.
Pentru a comanda acest goblen si multe alte goblenuri vizitati site-ul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>