Cea mai buna metoda de coasere a goblenurilor http://goo.gl/xFXLs

De-a lungul timpului am incercat mai multe metode de a coase goblen cu timpul am ajuns la concluzia ca cea mai buna metoda de coasere este urmatoarea:
In primul rand se alege un goblen care se coase dupa diagrame, recomand inceperea lucrului din partea de jos a panzei de goblen, cu coaserea de la stanga spre dreapta goblenului si coaserea primului rand de diagrame care sunt siguate in partea de jos (atentie la numerotarea diagramelor fiindca primul rand de diagrame pe care il coasem este si ultimul rand de diagrame din ordinea paginilor diagramei. Diagramele format A4 se prind in ace, cate doua sau trei pentru a da continuitatea simbolurilor, astfel daca ata cusuta in prima diagrama continua si in urmatoarea diagrama, mergem cu coaserea si in a doua diagrama, pana la terminarea atei din ac si apoi trecem la simbolul urmator. Nu se coase strict delimitat pe o diagrama si nici cu mai multe culori deodata. Simbolul din diagrama pe care l-am ales sa il coasem la inceputul coaserii de goblen trebuie lucrat pana la epuizarea lui pe acea diagrama si continuarea lui in cealalta diagrama pana la sfarsitul atei din ac. De preferat sa incepem coaserea de goblen cu nuantele inchise (oriunde ar fi ele repartizate pe diagrama) si sa terminam cu nuantele deschise. Cand terminam de cusut primul rand de diagrame si urcam la urmatorul rand de diagrame, portiunea cusuta neaparat se acopera cu o panza curata pentru a fi protejata si a nu se murdari, fiindca un goblen care este cusut corect nu se spala si nici nu se calca.

Intrati pe http://www.supergoblenuri.ro pentru a vedea colectia noastra de goblenuri pentru cusut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>